0592 - 26 28 44

Labinformatie

Onze organisatie is op 1 april 2014 opgericht onder de naam Tandtechniek Rolde. Het laboratorium was (en is) verbonden aan Centrum Mondzorg Rolde en bevond zich onder één dak met het mondzorgcentrum in Rolde. Vanwege onze groei werd deze ruimte echter te klein en zijn wij begin 2018 verhuisd naar een nieuw gerealiseerd tandtechnisch laboratorium in Gieten. Wij zijn hier gevestigd onder hetzelfde dak als Mondzorg Gieten (Schoolstraat 13, Gieten). Met de verhuizing is onze naam veranderd in Tandtechniek Aa & Hunze.

 

Wij werken nauw samen met de behandelaars van zowel Mondzorg Gieten als Centrum Mondzorg Rolde om u optimaal van dienst te kunnen zijn.

 

Geen wachtlijst

Komt u voor een gebitsprothese, dan kunnen wij u direct helpen: ons laboratorium heeft geen wachtlijst. Onze tandprotheticus en de tandarts-implantoloog maken gezamenlijk een behandelplan voor u. Zo bent u verzekerd van de juiste specialistische zorg. 

Nieuwste technieken

In ons laboratorium maken we, naast het eerlijke handwerk, gebruik van zeer geavanceerde apparatuur. We volgen de ontwikkelingen op ons vakgebied op de voet en halen, als dat nuttig is, de nieuwste techniek in huis. 

 

Bereikbaarheid

Ons laboratorium is goed toegankelijk voor mindervaliden en u kunt voor de deur parkeren.

Tandtechniek Aa & Hunze