0592 - 26 28 44

Kwaliteit

Tandtechniek Aa & Hunze maakt werk van kwaliteit. Natuurlijk leveren wij u een goed gevormde prothese. Maar kwaliteit zit in veel meer.

 

Zo moet de organisatie gestroomlijnd zijn om de kwaliteit te waarborgen en fouten te voorkomen.

Patiëntgerichte zorg

Als patiënt krijgt u de aandacht en informatie die u verdient. Is er iets met uw mond of tanden aan de hand, dan kunt u snel bij ons terecht. Een klacht indienen is laagdrempelig en eenvoudig. Klachten nemen wij serieus en wij zoeken altijd naar een oplossing.

Hoge eisen

Wij werken nauw samen met de gespecialiseerde tandartsen van Centrum Mondzorg Rolde en Mondzorg Gieten. De producten die wij gebruiken zijn stuk voor stuk CE-goedgekeurd. Ook aan onze toeleveranciers stellen we hoge eisen. We kopen graag efficiënt in, maar kwaliteit en duurzaamheid vinden we belangrijker.

Informatiemanagement

Wij leggen al onze informatie op een zorgvuldige manier vast. Daardoor kunnen we uw tandarts ook na verloop van tijd gedetailleerde informatie geven over bijvoorbeeld de gebruikte legering of het kleurnummer van uw tanden.

Veilige en hygiënische omgeving

Natuurlijk houden wij ons aan de geldende wet- en regelgeving rondom veiligheid en hygiëne. Om patiënten en medewerkers te beschermen tegen infecties, volgen we daarnaast de richtlijnen van de Werkgroep Infectiepreventie. Dit zijn professionele standaarden, erkend door de Inspectie van de Gezondheidszorg. Ook de andere beproefde standaarden, richtlijnen en protocollen van de beroepsgroep passen wij toe. Wij leggen verantwoording af in een kwaliteitsjaarverslag.